Το μεγαλύτερο κέρδος τα νέα παιδιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή της νέας εποχής, έδωσαν βάση στα μικρά παιδιά βάζοντας στόχο να δημιουργήσει η ομάδα νέους φιλάθλους και να βάλει στο γήπεδο έντονο χρώμα μικρών παιδιών.

Αυτό ξεκίνησε από τα σχολεία, όπου παίκτες, προπονητές και μέλη της διοίκησης, πραγματοποιούν εμφανίσεις σε διάφορα μέρη του νομού Ηρακλείου, δίνοντας χαρά, δώρα και αυτόγραφα σε νεαρά παιδιά στέλνοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός πρέπει να βρίσκεται στην ζωή του κάθε παιδιού.

Με αφορμή λοιπόν και την εκδήλωση για τα εγκαίνια της μπουτίκ, αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά είναι ότι η διοίκηση έχει καταφέρει να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα που αφορά τα νέα παιδιά, που πλέον έρχονται στο γήπεδο, διασκεδάζουν και δείχνουν τον δρόμο για το τι σημαίνει πραγματικός αθλητισμός.

Μάλιστα στα εγκαίνια της μπουτίκ πλήθος νεαρών παιδιών βρέθηκε στην εκδήλωση, έβγαλε φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους πρωταγωνιστές της ομάδας την φετινή χρονιά.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία της διοίκησης του ΟΦΗ που κατάφερε να τραβήξει και πάλι τα νέα παιδιά στο γήπεδο, ενώ όπως φαίνεται αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού οι προσπάθειες για κάτι καλύτερο συνεχίζονται καθημερινά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook