Ένα παράξενο παιχνίδι στο Περιστέρι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αναστασίου αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες από τον πάγκο του Ατρομήτου και αυτό αυτόματα αλλάζει και το τι θα περιμένουμε από την ομάδα του Περιστερίου στο ματς της Κυριακής.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ το ξέρουμε από την πρώτη ημέρα της Ολλανδίας. Επιθετική ομάδα με στόχο το καλό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα. Και για τον Ατρόμητο ξέραμε πως παίζει, αφού ο Αναστασίου έχει ένα σταθερό τρόπο παιχνιδιού που όπως απέδειξε ο χρόνος δεν βοήθησε τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου έδιωξε τον έμπειρο τεχνικό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Παρόλα αυτά αν δεν βρουν μέχρι την Κυριακή θα πάνε με υπηρεσιακό στο ματς με τον ΟΦΗ κάτι που κάνει ιδιαίτερα παράξενο το παιχνίδι.

Σίγουρα ο Ατρόμητος δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού του, ωστόσο ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αφού πάντα μια αλλαγή προπονητή φέρνει ψυχολογία για κάτι διαφορετικό…

Άρα το ερωτηματικό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είναι πως θα φανεί ο ΟΦΗ αλλά ο Ατρόμητος που δεν θα έχει προπονητή αλλά υπηρεσιακό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook