Pic | Νέο έγγραφο εκθέτει και διαψεύδει τα ασύστολα ψέμματα του Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule παρουσιάζει το περιεχόμενο του πρακτικού της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον  Άρη όπου εκθέτει ξανά την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Ήδη, ο Άρης εκτέθηκε ακόμα μια φορά το βράδυ της Δευτέρας όταν το Gentikoule αποκάλυψε το έγγραφο που εστάλη από την Θεσσαλονίκη προς τα γραφεία του ΟΦΗ και με το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν ζήτησε καθόλου εισιτήρια για το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”. Τώρα το Gentikoule παρουσιάζει το τι αναφέρει το πρακτικό της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας του Σαββατιάτικου αγώνα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη.

Πρόκειται για το έγγραφο που αποτελεί το επίσημο “χαρτί” της σύσκεψης και το οποίο, όπως συμβαίνει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, καταγράφεται στις κατά τόπου Αστυνομικές Διευθύνσεις. Κάτι βέβαια που κανένας δεν μπορεί να αποδείξει πως δεν… είναι αληθινό (όπως ισχυρίζονται ορισμένοι στην συμπρωτεύουσα συνεχίζοντας να κάνουν το άσπρο, μαύρο και να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη – εις βάρος του ΟΦΗ.

Όπως θα δείτε παρακάτω το πρακτικό της σύσκεψης αναφέρει ξεκάθαρα πως ο Άρης μέσω επίσημου εγγράφου δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια για το “Γεντί Κουλέ” – το γιατί ας απευθυνθούν οι οπαδοί του – στον Θόδωρο και την ΠΑΕ προκειμένου να μάθουν την αλήθεια. Δεν θα το συνεχίζαμε όμως επειδή κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορες “μπούρδες” που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είπαμε να επαναφέρουμε το θέμα στην επιφάνεια μπας και βάλουν μυαλό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook