Ο Βαζ παρτενέρ του Σεμέντο στα “φτερά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Σίμος φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο “Γεντί Κουλέ”.

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτηρίου αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα αναμένονται κάποιες διαφοροποιήσεις, αφού ο Κουτρουμπής αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γιαννούλη. Αριστερά θα βρίσκεται ο Κοροβέσης, ενώ δεξιά θα επιστρέψει ο Νίκος Μαρινάκης.

Στην μεσαία γραμμή ο Σακόρ αναμένεται να ξεκινήσει στην θέση του αμυντικού μέσου, ενώ ο Νέιρα θα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά. Στην θέση του επιτελικού μέσου αναμένεται να ξεκινήσει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης όπως στο ματς με την Καβάλα.

Στην δεξιά πλευρά της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βαζ με τον Γιώργο Σίμο να πιστεύει στις ικανότητες του Πορτογάλου εξτρέμ ξεκινώντας τον βασικό στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη.

Αριστερά δεν πρόκειται να αλλάξει η θέση του Σεμέντο, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους του ΟΦΗ την φετινή χρονιά. Στην κορυφή της επίθεσης φανέλα βασικού φαίνεται να παίρνει και πάλι ο Φιγκεϊρέντο, ο οποίος κέρδισε στο… νήμα τον Μάνο.

Ο Γιώργος Σίμος δείχνει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και άπαντες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες που θα κρατήσει την ομάδα στην 5αδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook