Κιάσσος: «Ότι και να πω για τον κόσμο είναι λίγο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε θέση αριστερού χαφ, σχεδόν έπειτα από μια 10ετία λόγω των πολλών απουσιών με τις οποίες παρατάχθηκε ο ΟΦΗ στην Κομοτηνή. Στις δηλώσεις του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας και τόνισε ότι “αν κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος, τότε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την απευθείας άνοδο”.

Aναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Κιάσσου στον Athletic Radio 104,2

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό: “Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και θα παλέψουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Εκείνο που με κάνει να πιστεύω στην ομάδα και δεν με προβληματίζει η ήττα είναι ότι ενώ παραταχθήκαμε με απουσίες πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν με προβληματίζει η εμφάνιση αλλά η απώλεια των τριών βαθμών”.

Για τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές: “Δεν βρίσκω τους λόγους που να μην πάρουμε 15 ή 13 βαθμούς στα επόμενα πέντε παιχνίδια. Αυτήν την στιγμή έχουμε την καλύτερη ομάδα όμως αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και τίποτα άλλο. Αυτό έχει ανάγκη ομάδα. Δυστυχώς, πρέπει να κοιτάζουμε τι θα κάνουν και οι άλλες ομάδες. Όμως πιστεύω ότι αν κάνουμε το απόλυτό, τότε εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την απευθείας άνοδο”.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “Υπάρχει πολύ καλό δέσιμο μεταξύ των παικτών. Έχει περάσει η “γραμμή” πως πάνω από όλα είναι η ομάδα και πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι έχουμε έναν στόχο και θέλουμε να πετύχουμε την άνοδο. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα για τον ΟΦΗ. Σε αυτό το κλίμα που υπάρχει, έχει παίξει ρόλο και ο Αναστόπουλος. Υπάρχει “δίψα” για διάκριση από όλους μας και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα τα καταφέρουμε”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Ότι και να πω θα είναι λίγο. Επειδή είναι δύσκολες οι εποχές και γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά όλων των ανθρώπων μπορούμε να καταλαβαίνουμε πόσο κοντά στην ομάδα είναι ο κόσμος. Τον ευχαριστούμε για την συμπαράσταση του και την βοήθεια που μας προσφέρει. Όμως σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι. Δεν ταιριάζει στην ομάδα η εύκολη απογοήτευση. Αυτή η ομάδα πρέπει να κοιτάζει πάντα ψηλά, να υπάρχει θετική σκέψη και ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, που ήδη βρίσκεται στον σωστό δρόμο”.