Ο Αριέλ Πάεζ (μάνατζερ Μεγιάδο) στο Gentikoule: “Πάμε για συμφωνία με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο εκπρόσωπος του Μιγκέλ Μεγιάδο Αριέλ Πάεζ μίλησε αποκλειστικά στο Gentikoule και αποκάλυψε πως όλα δείχνουν ότι το “μπουλντόγκ” ρίχνει άγκυρα στο Ηράκλειο.

Ο Αργεντινός μέσος αποτελεί έναν εκ των καλύτερων παικτών του ΟΦΗ από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη για λογαριασμό του club. Με την παρουσία του στο Ηράκλειο και αφού για πρώτη φορά έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον ΟΦΗ, ο Μιγκέλ Μεγιάδο αναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μιγκέλ Μεγιάδο, Αριέλ Πάεζ και από το Μπουένος Άιρες που βρίσκεται μίλησε αποκλειστικά στο Gentikoule. Ο κ. Πάεζ δεν δίστασε να μας μιλήσει και αποκάλυψε πως όλα δείχνουν ότι ο Μιγκέλ Μεγιάδο αναμένεται να μείνει για… πάντα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ: “Μιλάμε συνέχεια με τον ΟΦΗ και τον κ. Σαμαρά. Ο Μιγκέλ είναι πολύ ευχαριστημένος από όλα όσα έχει συναντήσει στον ΟΦΗ γιατί πρόκειται για μια ομάδα που είναι πολύ οργανωμένη, τα έχει όλα. Δεν φτάνει σε μια ομάδα να είναι μόνο σωστή στις υποχρεώσεις της αλλά να γνωρίζουν οι παίκτες πως αν χρειαστεί είναι όλοι δίπλα τους και αυτό συμβαίνει στον ΟΦΗ”.

Και τόνισε στην συνέχεια πως “πάμε για συμφωνία με τον ΟΦΗ για να παραμείνει ο Μιγκέλ στην ομάδα για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια. Το παιδί είναι πολύ ευχαριστημένο στην ομάδα, τον αγαπούν όλοι και εκείνος έχει δεθεί με τον σύλλογο” επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule στις 28 Ιουνίου.

Μάλιστα, ο Αριέλ Πάεζ δίχως να κατονομάσει τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Μεγιάδο λέγοντας πως “είναι αλήθεια ότι τον κοίταζε μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα αλλά ο Μιγκέλ το μόνο που ήθελε και θέλει είναι να μείνει στον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook