Μοναδικό κέρδος ο Νοικοκυράκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ παραδόθηκε στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 έχοντας ως μοναδικό κέρδος τον 19χρονο επιθετικό που πήρε φανέλα βασικού δείχνοντας μια εξαιρετική εικόνα.

Ο Γουάλι ήταν κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, την τριάδα των στόπερ αποτελούσαν οι Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Βαφέας με τους Δεληγιαννίδη και Κοροβέση στα άκρα. Στην μεσαία γραμμή, σε σχήμα ρόμβου έπαιξαν οι Ναμπί, Ζοάο Βίκτορ, Στάικος, Σακόρ και στην κορυφή της επίθεσης, στο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα, ο Νοικοκυράκης.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη επίσκεψη του στην περιοχή του ΟΦΗ. Ο Βαφέας έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας, ο Ολυμπιακός κέρδισε το κόρνερ και ο Κουτρουμπής έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Χασάν με τον Βάτσιο να δίνει το πέναλτι και τον Φορτούνη να κάνει το 0-1.

Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο επιθετικός με τον Ραντζέλοβιτς να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Κοροβέση και τελικά ο Σέρβος να είναι εκείνος που έκανε το 0-2, με ένα σουτ που έχει ξεκάθαρη ευθύνη ο Γουάλι.

Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, αντιθέτως ο Ολυμπιακός τον απειλούσε συνεχώς και κυρίως από τα αριστερά με τον Ραντζέλοβιτς να κάνει ότι θέλει από την αριστερή πλευρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έγινε πιο απειλητικός και στο πρώτο δεκάλεπτο πάτησε την περιοχή του Γάλλου δημιουργώντας τρεις ευκαιρίες ενώ ο Σίμος προχώρησε σε δύο γρήγορες αλλαγές βγάζοντας από το παιχνίδι Σακόρ που ήταν αρνητικός και τον Βαφέα με τους Βαζ, Γιαννούλη να περνούν στο παιχνίδι.

Η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη και μεγάλη και στο 60′ ο Φορτούνης μετά από μια κάθετη πάσα του Ελ Αραμπί βγήκε τετ α τετ με τον Γουάλι και δεν αστόχησε κάνοντας το 0-3 για τον Ολυμπιακό. Λίγα λεπτά μετά, στο 6’5′ ο ΟΦΗ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Νοικοκυράκη να φεύγει μόλις άουτ. Τελικά ο ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook