Επεισόδιο Καρυπίδη – Περέιρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, ήταν παρών στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Υφυπουργείο αθλητισμού με θέμα το VAR και τη σωστή χρήση του.

Εκεί βρίσκονταν εκτός των άλλων και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με τους οποίους ο ισχυρός άνδρας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τα είπε σε έντονο ύφος. «Για ποιον λόγο δεν ορίστηκε ξένος ρέφερι;», ήταν μερικές από τις ατάκες του, προν τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, για να προσθέσει: «Οτιδήποτε συμβεί η ευθύνη θα είναι δική σου, αφού είναι λάθος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή».

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης, «επιτέθηκε» και στον Βαγγέλο Γραμμένο: «Με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε έλλνα διαιτητή και ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Πως γίνετε όλη η Θεσσαλονίκη να ήξερε από τη Δευτέρα πως θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος;», ήταν ορισμένα από τα λόγια του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι των Κιτρίνων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, υποστήριξε πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε θέματα διαιτησίας. Εκεί ο Καρυπίδης, συνέχισε λέγοντας: «Και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Πως θα φύγει η καχυποψία που υπάρχει; Και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο, όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πέρσι πως σφυρίξει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος;».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook