Ποδόσφαιρο

Κώστας Παπαδόπουλος / 07/06 00:21

Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες

Ο ΟΦΗ σε καμία των περιπτώσεων δεν άξιζε την ήττα στην σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη, ωστόσο για άλλο ένα ματς μέσα στην χρονιά πλήρωσε την αστοχία του.

Gentikoule.gr / 06/06 18:04

Ψαλίδι 15% στον Άρη

Οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών για μείωση λόγω της πανδημίας. Ο κύκλος επαφών των στελεχών της ΠΑΕ Άρης με τους παίκτες για τις μειώσεις στο συμβόλαιό τους έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει σε ψαλίδι ύψους 15%, λόγω της οικονομικής ζημιάς που υπέστη η ομάδα με την πανδημία  … Read more

Κώστας Παπαδόπουλος / 06/06 16:35

“Εάν το επιστρέψουν οι συνθήκες θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα”

Ο Μηνάς Λυσάνδρου σε συνέντευξή του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και την περίπτωση να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Όσα είπε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί όλοι έχουμε συνεργασθεί, προκειμένου να διατηρήσουμε το πρωτάθλημά μας και να επιστρέψουμε με την επανέναρξη του. Κρατήσαμε χαμηλό προφίλ, προχωρώντας  … Read more

Κώστας Παπαδόπουλος / 06/06 08:13

Ο ΟΦΗ επέστρεψε!

Επιτέλους δράση! Το πρωτάθλημα της Super League 1 αρχίζει και πάλι και ο ΟΦΗ θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη (LIVE Athletic Radio 104.2, Gentikoule.gr.).

Μανώλης Σαρρής / 06/06 00:00

Ξεκινάει το ματς και η Θύρα 4 στις επάλξεις

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 4 καλεί τον κόσμο σε ραντεβού στις 7.00 με τελικό προορισμό την Πλατεία Ελευθερίας για την παρακολούθηση του αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη.