Επικαιρότητα

Μανώλης Θέμελης / 13/06 07:52

Σε δημόσια διαβούλευση η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς στην περιοχή του Μασταμπά

Σε δημόσια διαβούλευση για 10 ημέρες τέθηκε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου, όπως αποφασίστηκε από τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης, στην 4η Δημοτική Κοινότητα στον Μασταμπά.

Μανώλης Θέμελης / 12/06 09:59

Video | Πώς μπορούμε να προστατευθούμε από τις υψηλές θερμοκρασίες

Ο Παθολόγος – Κλινικός Φαρμακολόγος, Αναστάσιος Σπαντιδέας, μιλάει στις «Συνδέσεις» για τον καύσωνα που σαρώνει τη χώρα, για το πως εμείς θα προστατευθούμε από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Μανώλης Θέμελης / 12/06 07:51

Μουσική εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά της βίας από το Δήμο Ηρακλείου

Μουσική εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά της βίας με τίτλο ”Ωραία που’ ναι την αυγή” θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 20:30 στο Πάρκο Μικράς Ασίας, με ελεύθερη είσοδο.

Μανώλης Θέμελης / 12/06 07:35

«Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2024»: Δημόσια κλήρωση για την επιλογή των 30 ατόμων που θα καλύψουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 13:00, στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλης» (Ανδρόγεω 2, 2ος όροφος) από τις Αντιδημάρχους Διοίκησης & Προγραμματισμού Ιωάννα Καλονάκη και Πολιτισμού Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη.

Gentikoule.gr / 11/06 21:54

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα – Σε ποιες περιοχές «χτύπησε» 40άρι ο υδράργυρος

Τα πρώτα 40άρια για φέτος έκαναν την εμφάνισή τους την Τρίτη. Σε πολλές περιοχές της νότιας – κυρίως – Ελλάδας, ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στο… κόκκινο, προϊδεάζοντας για τα επόμενα δύο 24ωρα, οποτε και αναμένεται να κορυφωθεί το φαινόμενο.

Gentikoule.gr / 11/06 14:10

Δολοφονία 11χρονης: Άγρια επίθεση στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη – Στιγμές χάους έξω από τα Δικαστήρια

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ώστε να απολογηθεί.

Μανώλης Θέμελης / 11/06 07:52

Kρήτη: Με θετικούς οιωνούς και νέες τάσεις πορεύεται η φετινή τουριστική σεζόν

Με θετικούς οιωνούς και νέες τάσεις πορεύεται η φετινή τουριστική σεζόν, εμφανίζοντας ισχυρή δυναμική, που εκτιμάται ότι θα διατηρήσει τις διεθνείς αφίξεις στα περσινά και λίγο υψηλότερα επίπεδα.