Ζλατιλίδης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

O… αρχιτέκτονας της επιτυχίας του ΟΦΗ που ανέβηκε στην Volley League για πρώτη φορά, μίλησε για την νέα αγωνιστική περίοδο και τον σχεδιασμό που υπάρχει στην ομάδα.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Α1 (Volley League) θα είναι ο τιμονιέρης της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, στις δηλώσεις του στο σαϊτ της ομάδας τόνισε:

«Mε τον Πρόεδρο, έχουμε μια διαχρονική σχέση και είναι κάτι παραπάνω από την σχέση Προέδρου και προπονητή. Δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Είμαι δεμένος με την ομάδα, έχω γίνει ΟΦΗ και θα την βοηθούσα, από οποιοδήποτε πόστο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη».

 Για την παρουσία του ΟΦΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Volley League:

«Mας περιμένει μια δυνατή χρονιά, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα 11 ομάδων που μάλλον πέφτουν τρείς ομάδες. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα καθιερωθεί στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και έχει όλα τα στοιχεία, να το πετύχει αυτό».

Σε ότι αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό:

«Eίμαστε σε συζητήσεις με παίκτες. Χρειαζόμαστε καλές επιλογές και δεν θα βιαστούμε. Θα πάρουμε καλούς παίκτες και θα φτιάξουμε καλή ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, σε κάποιες υποθέσεις και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook