“Ο ΟΦΗ μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο βόλεϊ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 22χρονος κεντρικός του ΟΦΗ Παρασκευάς Τσέλιος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την ιστορική νίκη επί του Παμβοχαϊκού δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τον βαθμό οργάνωσης της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παρασκευάς Τσέλιος στον Athletic Radio 104,2

Για τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού: “Επειδή έχουμε έναν πολύ δύσκολο, πρώτο γύρο, θέλαμε αυτό το παιχνίδι όσο τίποτα άλλο γιατί ήταν ένας ισάξιος και ισόβαθμος αντίπαλος. Δουλεύαμε μια εβδομάδα με 10 μέρες για να πάμε σε αυτό το παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, είναι η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στην Volley League”

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: “Ήρθα στον ΟΦΗ λόγω του Ζλατιλίδη, που είναι από τον Έβρο, μου φάνηκε μια πολύ καλή ευκαιρία και όταν χτιζόταν η ομάδα, έρχονταν έμπειροι παίκτες και μου άρεσε αυτή η ιδέα. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν στον ΟΦΗ, είμαστε καλύτερα από ότι περίμενα. Όλοι οι παίκτες συνεργαζόμαστε τέλεια και πρώτα από όλα υπάρχει στην ομάδα ένα εξαιρετικό κλίμα”.

Για τις εντυπώσεις του από τον ΟΦΗ: “Το σημαντικότερο σε μια ομάδα είναι η οργάνωση και στον ΟΦΗ υπάρχουν πολλά άτομα που τρέχουν για την ομάδα. Παρότι συμβαίνει για πρώτη φορά στον ΟΦΗ, το ποσοστό οργάνωσης είναι πολύ ψηλότερο από ότι συμβαίνει σε πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες”.

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: “Οι καλοί Έλληνες παίκτες είναι ελάχιστοι και πιστεύω ότι ο Ζλατιλίδης έκανε τις καλύτερες επιλογές, θα μας βοηθήσει η εμπειρία αθλητών που γνωρίζουν αρκετά καλά την Volley League”.

Για την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος: “Μας έδωσε περισσότερο χρόνο για να βρεθούμε μεταξύ μας, δεν γίνεται να αποκτήσουμε χημεία από την μια μέρα στην άλλη και μας βοήθησε αρκετά. Δώσαμε πολλά, δυνατά φιλικά παιχνίδια, ειδικά η φετινή σεζόν είναι κάπως δύσκολη στην Volley League, μας βοήθησε η αναβολή για να δεθούμε ακόμα περισσότερο και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια”.

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση: “Αυτό το μικρό γήπεδο που έχουμε και το ονομάζουμε το παλατάκι μας είναι κάτι εντυπωσιακό. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να έρχεται κόσμος στο γήπεδο γιατί στο βόλεϊ έχει πέσει αρκετά η προσέλευση του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είδαμε ένα γεμάτο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο κόσμος ήταν δίπλα μας”.

Για το ότι ο ΟΦΗ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Volley League: “Ο ΟΦΗ γράφει τώρα την ιστορία του στο βόλεϊ, παρόλο το μεγάλο όνομα που έχει ως σύλλογος στο συγκεκριμένο άθλημα τώρα αρχίζει να το χτίζει. Πιστεύω πω αν η φετινή σεζόν πάει καλά τότε θα ανέβει ακόμα ψηλότερα. Είναι σημαντικό που ο ΟΦΗ βγάζει ένα όνομα αξιοπιστίας και να ξέρει ότι ο αθλητής δεν θα χάσει τα χρήματα του. Πάνω από όλα είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση ανάμεσα στις δύο πλευρές”.

Για το αν περίμενε στον ΟΦΗ τις συνθήκες που βρήκε: “Στον ΟΦΗ συνάντησα πολύ περισσότερα πράγματα από ότι περίμενα και ειδικά σε θέματα οργάνωσης. Τα κάνουν και με το παραπάνω, όλοι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι”.

Για τον φετινό στόχο του ΟΦΗ: “Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε το 100% των εαυτών μας, πρώτος και κύριος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, πιστεύουμε ότι θα πάμε ψηλά την ομάδα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Θέλω πολύ την στήριξη τους, να βλέπουμε γεμάτο το γήπεδο και αυτό μας προσφέρει μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook