Βολονάκης: “Αισθάνομαι στρατιώτης του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Βολονάκης με δηλώσεις του στο Gentikoule αναφέρθηκε στο τέλος της χρονιάς αλλά και στον εαυτό του εν όψει της επόμενης ημέρας στον ΟΦΗ.

«Σήμερα δώσαμε ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά από την Κ17 για να πάρουν την χαρά της συμμετοχής φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ στο τελευταίο, τυπικά, παιχνίδι της χρονιάς. Το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς προτεραιότητα έχει η επάνδρωση της πρώτης χρονιάς με παιδιά από την Κ20 και τα υπόλοιπά από τις Κ15, Κ17 για να μπουν σε ένα οργανόγραμμα ώστε να μην φύγουν μακριά από τον ΟΦΗ. Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα αισθάνομαι δικαιωμένος καθώς έστω από σπόντα και όχι λόγω αγωνιστικού πλάνου, ο ΟΦΗ είδε παιδιά από την δεύτερη ομάδα να αγωνίζονται στην πρώτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, κάτω από πολύ μεγάλες δυσκολίες – κυρίως οργανωτικές και να ζητήσω συγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους. Όμως δεν γίνεται πουθενά να είναι ευχαριστημένοι ο προπονητής και οι 25 ποδοσφαιριστές. Άλλωστε ο χρόνος έδειξε, δείχνει και θα δείξει τις όποιες λάθος ή σωστές αποφάσεις» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Βολονάκη αναφερόμενος στην φετινή σαιζόν.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ο Δημήτρης Βολονάκης τόνισε στο Gentikoule πως «αισθάνομαι στρατιώτης της ομάδας και όχι μισθοφόρος μιας και όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά μας προβλήματα διαχρονικά όμως δούλευα μέχρι σήμερα, κυρίως γιατί αγαπάω την δουλειά μου και σεβάστηκα τους παίκτες μου και για αυτό έκανα μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσει η Κ20, ο μόνος ζωντανός οργανισμός του ΟΦΗ το τελευταίο τρίμηνο για να μην μείνουν σε απραξία και αδράνεια οι επόμενοι παίκτες της πρώτης ομάδας. Θεωρώ τιμή και ευλογία που εργάστηκα σε αυτόν τον σύλλογο και εύχομαι να ξαναγίνει η ομάδα που έβλεπα πριν πολλά χρόνια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook