Ο Βασίλης Πλεσίτης στην Κ19 του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο έμπειρος τεχνικός με μεγάλη παράδοση στην εξαγωγή ταλέντων, ως προπονητής στον Εργοτέλη, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κ19 του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Στο πρόσωπο του Βασίλη Πλεσίτη, βρήκε ο ΟΦΗ, τον προπονητή της Κ-19 για την επόμενη χρονιά, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Μετά απο μια πολύ πετυχημένη θητεία στον Εργοτέλη, όπου είχε την ευθύνη της Κ-20 και απο τα χέρια του πέρασαν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που σήμερα κάνουν σημαντική επαγγελματική καριέρα, ο Βασίλης Πλεσίτης, έδωσε τα χέρια με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και αναλαμβάνει άμεσα την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league και την ευθύνη της θα έχει η ΠΑΕ που θα ιδρυθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι ο Βασίλης Πλεσίτης να ηγηθεί της οργάνωσης των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, αλλά και την μελλοντική σύσταση ομάδων Κ-15 και Κ-17 που θα έχει ο ΟΦΗ.

 

Ποιος είναι

Ο Βασίλης Πλεσίτης γεννήθηκε το 1963 στα Γιάννινα. Ζεί στο Ηράκλειο τα τελευταία 26 χρόνια. Είναι κάτοχος διπλώματος OUEFAPro. Εργάζεται 19 χρόνια ως προπονητής.

Εχει δουλέψει σε Ζαρό, Ασήμι, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια ήταν στις υποδομές του Εργοτέλη, με σημαντικό έργο στην παραγωγή και αξιοποίηση ταλέντων.

Μάλιστα για 2.5 χρόνια ήταν στο προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook