Άριστη φιλοξενία του ΟΦΗ ’94 στην Μεσσαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έφυγε από την Πόμπια με τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία. Άλλωστε το γεγονός ότι στην Πόμπια υπάρχει χρώμα ΟΦΗ λόγω της λειτουργίας της Ακαδημίας Κόρακα/ΟΦΗ έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, υπήρχε και μεγάλο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κόσμο από την γύρω περιοχή, με την κερκίδα να είναι σχεδόν κατάμεστη. Οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο συνοδεία παιδιών από την Ακαδημία ενώ απονεμήθηκαν στη συνέχεια δύο ανθοδέσμες.

Μία από τον Κόρακα προς τον ΟΦΗ ’94, την οποία παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Νίκος Διαλυνάς και μία στην από την Ακαδημία Κόρακα/ΟΦΗ προς την Ακαδημία ΟΦΗ, την οποία παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κ19, Μηνάς Πίτσος. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και πριν το παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πηγαίνουν στους αντίπαλους πάγκους και να χαιρετούν τους προπονητές και τους αναπληρωματικούς ευχόμενοι για ένα «καλό παιχνίδι».

Επίσης μετά το παιχνίδι, όλη η αποστολή του ΟΦΗ ’94 προσκλήθηκε σε ένα τραπέζι που είχε ετοιμάσει ο Κόρακας και η Ακαδημία με σουβλάκια και αναψυκτικά, προς τιμήν του ΟΦΗ!
Για την άριστη φιλοξενία ο ΟΦΗ ’94 με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον Κόρακα και την Ακαδημία Κόρακα/ΟΦΗ και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook