Καμπάκας: “Ο Κώστας Βαρδαβάς έχει βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά, έχουμε άψογη συνεργασία και θα ήθελα να τονίσω ότι όποτε ζητήσαμε τη βοήθεια του μας την έδωσε».

Την δήλωση αυτή έκανε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ Συμμεών Καμπάκας . Όπως ανέφερε ακόμη «ο Κώστας Βαρδαβάς ως αντιδήμαρχος Ηρακλείου αλλά και ως άνθρωπος του μπάσκετ, έχει βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ. Ηταν παίκτης του ΟΦΗ και ακόμα και σήμερα παίζει στην ομάδα των Παλαιμάχων του ΟΦΗ. Εχουμε εξαιρετική συνεργασία και όποτε του ζητήσουμε οτιδήποτε είναι παρών».

Ο Συμμεών Καμπάκας αναφέρθηκε ακόμη και στην πρεμιέρα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, που θα γίνει την Κυριακή (5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. «Είναι το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Ο Ερασιτέχνης Ο.Φ.Η. με ανακοίνωση του θα ήθελε να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τις Αρχές της Πόλης μας, Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου για την αμέριστη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα τμήματα του σωματείου μας .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη , στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό , στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Νίκο Συριγωνάκη καθώς και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Βαρδαβά , για την πολύτιμη βοήθεια τους με κάθε τρόπο σε ότι και αν έχει ζητηθεί από το σωματείο μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook