Διευθυντής των ακαδημιών του ΟΦΗ ο Παύλος Αδάμος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την… έκπληξη έκανε η διοίκηση του ΟΦΗ που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Αδάμο που αναλαμβάνει την θέση του διευθυντή των ακαδημιών.

Ο παλαίμαχος άσος – και μέχρι πέρυσι γενικός αρχηγός της ομάδας – τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ότι «είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη η ανάληψη της διεύθυνσης των ακαδημιών του ΟΦΗ. Μέσα από ένα πλάνο που έχουμε ήδη καταρτίσει θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά των τελευταίων ετών και καθημερινά να ανεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών μας. Με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, η ανάδειξη ταλέντων είναι πλέον «μονόδρομος» και εμείς στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε το τρίπτυχο σχολείο-ποδόσφαιρο και ανθρώπινες αξίες».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει χαρακτηριστικά: Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Αδάμο ο οποίος αναλαμβάνει διευθυντής στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Παύλος Αδάμος που έχει προσφέρει στο ΟΦΗ από πολλές θέσεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook