“Χρυσή” συμφωνία ΟΦΗ – ΟΠΑΠ ύψους 1,2 εκ. ευρώ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια “χρυσή” συμφωνία με τον ΟΠΑΠ έφτασε ο ΟΦΗ μέσω και του Γιάννη Κουράκη του οποίου η παρουσία υπήρξε καταλυτική προκειμένου να επέλθει η συμφωνία ύψους 1,2 εκ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ εξασφαλίστηκαν και οι 170.000 ευρώ που οφείλονταν στον σύλλογο.

Η παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου ήταν καταλυτική στην χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού και η οποία απέφερε θετικό τέλος για τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον ΟΠΑΠ και στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Γιάννη Κουράκη, ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Οργανισμό για χορηγία διάρκειας τριών χρόνων μέσα από την οποία θα έρθουν στα ταμεία της ομάδας 400.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Γιάννης Κουράκης και Νίκος Μαχλάς συναντήθηκαν με εξέχοντα στελέχη του ΟΠΑΠ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η παρέμβαση του δημάρχου Ηρακλείου ήταν καταλυτική ώστε να κλείσει αυτό το σπουδαίο deal για τον ΟΦΗ που θα είναι σε θέση να πάρει μια πολύ μεγάλη οικονομική ανάσα στην προσπάθεια εξυγίανσης που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2009.

Παράλληλα, έπειτα από ενέργειες του δημάρχου Ηρακλείου, εξασφαλίστηκαν από τον ΟΠΑΠ και 170.000 ευρώ που οφείλονταν στον ΟΦΗ από πέρυσι όταν και είχαν δοθεί στον σύλλογο ως πριμ επειδή ήταν η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια στην Β’ Εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook