Restart σήμερα και για το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από έναν χρόνο αποχής από τα πρωταθλήματα, σήμερα μπαίνει στο παρκέ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική.

Το “παλατάκι” του ΒΑΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες του για την ανδρική ομάδα μετά από έναν χρόνο αποχής από τα πρωταθλήματα με τον ΟΦΗ να πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα (18.30) την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα χρονιά. Μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο από την αρχή με στόχο την καθιέρωση στην κατηγορία και έχοντας ως αγωνιστικό σκοπό την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Έχοντας δημιουργηθεί μια ολοκαίνουργια ομάδα με διαφορετικό τεχνικό τιμ αλλά και ρόστερ, ο ΟΦΗ θέτει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα να μπορέσει να δημιουργήσει μια σταθερά για τα επόμενα χρόνια.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση θα δώσουν το παρόν οι Μαϊστρέλης, Κριθινάκης, Χαρωνίτης, Πρωτογεράκης, Καρλάφτης, Τζουλάκης, Βλαχάκης, Μαματζάκης, Καλλέργης ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν οι Μπούμπαρης, Ξενάκης. Παράλληλα, στόχος είναι να γίνουν και άλλες δύο μεταγραφές, με παίκτες εκτός Κρήτης, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ ακόμα περισσότερο και η ομάδα να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook