“Αξίζουν το χειροκρότημα τα παιδιά του μπάσκετ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φινάλε για το μπάσκετ του ΟΦΗ την Κυριακή, καθώς υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου τον Ιπποκράτη Κω, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. και από την πλευρά της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, γίνεται έκκληση στους φιλάθλους να βρεθούν στο παιχνίδι και να χειροκροτήσουν τους αθλητές και τον προπονητή, για την προσπάθεια που έκαναν φέτος. Στην επιστροφή της στα παρκέ μετά από ένα χρόνο αποχής, η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, έκανε μια αξιοπρεπή πορεία και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, που ήταν ο βασικός στόχος για φέτος.

Όπως επισημαίνει εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Συμμεών Καμπάκας με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr«σαν επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. Βγάλαμε μια χρονιά με αγωνιστική και οικονομική αξιοπρέπεια και βάλαμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες, αλλά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Τα παιδιά αυτά αξίζουν το χειροκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook