Καρλάφτης: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μόνος στόχος είναι η νίκη σύμφωνα με τα λόγια του Χρήστου Καρλάφτη στο Gentikoule, καθώς θα βοηθήσει την ομάδα του τόσο στο ψυχολογικό όσο και το βαθμολογικό κομμάτι.

Μια δύσκολη «έξοδο» συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα του ΟΦΗ τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνική.

Οι Κρητικοί ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα με σκοπό να κατακτήσουν ένα «διπλό» έπειτα από σαράντα μέρες χωρίς εκτός έδρας πανηγύρια (από τις 28/1 που κατέκτησαν τη νίκη στην Πετρούπολη κόντρα στον Άρη, με 59-64) κόντρα στη Πεντέλη (11/3, 17:00).

Ο γκαρντ του ΟΦΗ είπε:

«Το συγκεκριμένο ματς  είναι σημαντικό για εμάς ώστε να ανέβει η  ψυχολογία μας μετά την άσχημη ήττα που είχαμε την περασμένη αγωνιστική με τον Κρόνο στην έδρα μας. Πάμε πλήρεις στην Πεντέλη, να δώσουμε τα πάντα την Κυριακή (11/3) για να πάρουμε το διπλό».

Το ματς στο ΒΑΚ (6η αγωνιστική) κόντρα στη συγκεκριμένο αντίπαλο το χάσατε με ένα «deja vu» του αντίστοιχου της περσινής περιόδου. Στόχος για εσάς είναι κάτι αντίστοιχο (αν δεν κάνω λάθος το Πεντέλη -ΟΦΗ την περίοδο 2016-2017 είχε κλείσει 63-58);

«Στόχος για το συγκεκριμένο ματς είναι να κερδίσουμε. Δεν μας νοιάζει τι έγινε στο προηγούμενο ματς ή πέρσι. Δεν κοιτάμε το παρελθόν. Θα πάμε για την νίκη και ας είναι και με μισό πόντο».

Αν αξιολογούσε τη μέχρι τώρα φετινή πορεία του ΟΦΗ θα έδινες θετικό η αρνητικό πρόστιμο και γιατί;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχουμε πάει τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Πιστεύω έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας με την μέχρι τώρα πορεία, αν και έχουμε σταθεί και άτυχοι πολλές φορές φέτος. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε και κοιτάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο μέλλον».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook