Αντωνακάκης: “Ο ΟΦΗ είναι αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Αντωνακάκης πήρε θέση με  αφορμή την απόφαση αποχώρησης από το τμήμα στίβου του ΟΦΗ των προπονητών Αντώνη Τσατσάκη, Χρήστο Λίτσικα, Μανώλη Μαυράκη και Μανώλη Πλουμάκη.

Ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ανέφερε τα παρακάτω:

“Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, έχει σταθερά  την ίδια φιλοσοφία εδώ και 21 χρόνια , που είναι ο υγιής αγωνιστικός αθλητισμός.

Εκ της ιστορίας του το σωματείο μας είναι αναγκασμένο να πρωταγωνιστεί και αυτό κάνει.

Επιμένουμε στην κατεύθυνση της παροχής της δυνατότητας των αθλητών μας στους αγώνες (Πανελλήνιους, διασυλλογικούς, κ.λ.π.), με κάλυψη των εξόδων από το σωματείο.

Επιμένουμε να βλέπουμε τα νέα παιδιά, σαν μελλοντικούς αθλητές και όχι σαν περιστασιακά αθλούμενους και πηγή εσόδων, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη διαμόρφωση πρώτα της υγιούς προσωπικότητας και της σωστής μόρφωσης και στη συνέχιση της αθλητικής τους εξέλιξης.

Ευχαριστούμε τους πρώην συνεργάτες μας για την προσφορά τους  στο τμήμα, αν και λυπούμεθα για την αποχώρηση τους από το τμήμα, την οποία δεν επιθυμούσαμε και ούτε επιθυμούμε”. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook