Μιράλης: «Από τα ΜΜΕ έμαθα ότι ο ΟΦΗ πήρε νέο προπονητή»!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ δεν έκρυψε την πίκρα του για την στάση του Ερασιτέχνη προς το πρόσωπο του τονίζοντας ότι έμαθε από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Ανεξάρτητα του πως έληξε η συνεργασία μου με τον ΟΦΗ θα ήθελα να ανταποδώσω τις ευχαριστίες μου στον ερασιτέχνη του συλλόγου. Η συνεργασία μας έληξε κάπως άκομψα και απότομα. Υπήρχαν συνομιλίες και επικείμενο ραντεβού για την συνέχιση της πορείας μας και ξαφνικά έμαθα από τα Μέσα Ενημέρωσης πως προσελήφθη νέος προπονητής. Θα ήταν σωστό να με ενημερώσουν πρώτα, να τακτοποιήσουμε τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να χωρίσουμε σαν φίλοι. Θέλω να ευχηθώ στον νέο προπονητή του ΟΦΗ καλή επιτυχία. Παραμένω και θα είμαι για πάντα φίλος του ΟΦΗ», τόνισε ο Τάκης Μιράλης εμφανώς πικραμένος από την τροπή που πήρε η συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΟΦΗ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην προσπάθεια που έγινε:  «Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη αν δεν ευχαριστούσα τον υπεύθυνο του κολυμβητικού τμήματος και υποδομών του πόλο Μανώλη Γιγουρτάκη. Είχαμε μια άψογη και συνεπή συνεργασία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον συνεργάτη μου προπονητή Άρη Γιγουρτάκη για την αμέριστη στήριξή του στις υποδομές του συλλόγου. Τους εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχιση του δύσκολου έργου για το καλό του τμήματος».

πηγή: neakriti.gr