Γηπεδούχος ο ΟΦΗ στα πλέι – οφ ανόδου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο θα διεκδικήσει η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, το πρώτο… βήμα για την άνοδο στην Α1 πόλο, καθώς η Ομοσπονδία, έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ, να φιλοξενηθούν οι αγώνες πλέι-οφ του β’ ομίλου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου!

Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 9-11 Ιουνίου και αντίπαλοι του ΟΦΗ θα είναι οι: Απόλλων Σμύρνης, ΝΟ Χαλκίδας και Ηλυσιακός. Οι δυο πρώτες ομάδες, προκρίνονται στα τελικά και θα παίξουν χιαστί (ο πρώτος με τον δεύτερο του άλλου ομίλου) με τους δυο πρώτους του Α’ ομίλου στον οποίο μετέχουν οι Νηρέας Γέρακα, ΝΟ Χανίων, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΕ Χαϊδαρίου (οι αγώνες του Α’ ομίλου θα γίνουν στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης).

Οι δυο ομάδες που θα επικρατήσουν, ανεβαίνουν στην Α1!

Στον ΟΦΗ παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο του στην Α1, καθώς αν προκριθεί στα τελικά… όλα γίνονται. «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στη φετινή χρονιά. Θα παίξουμε με ομάδες υψηλού επιπέδου και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο έφορος πόλο του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.

To πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αγώνων για την πρώτη φάση που θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, έχει ως εξής:

Η αυλαία θα ανοίξει την προσεχή Παρασκευή στις 8μ.μ. με το παιχνίδι Απόλλων-Ηλυσιακός, ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Χαλκίδα-ΟΦΗ.

Το Σάββατο 10/6, στις 7μ.μ. ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και αμέσως μετά η Χαλκίδα τον Ηλυσιακό.

Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 11/6 με τα παιχνίδια Χαλκίδα-Απόλλωνα (11π.μ.) και αμέσως μετά Ηλυσιακός-ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook