Δανδάλης: «Η Α1 πόλο θα είναι διαφορετική με τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ βρέθηκε στην Αθήνα και πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες και τον προπονητή Μάκη Βολτυράκη, την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1 πόλο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, είναι άνθρωπος του βόλει και μάλιστα φέτος με τον ΟΦΗ άγγιξε και αυτός την άνοδο στην Α1, αλλά δεν τα κατάφερε στα μπαράζ.

Ότι δεν πέτυχε όμως με το βόλει, το πέτυχε με το πόλο του ΟΦΗ!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος στηρίζει οικονομικά και το τμήμα πόλο, βρέθηκε κοντά στο τμήμα στους δυο καθοριστικούς αγώνες με το Νηρέα Γέρακα στην Αθήνα και πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες και τον προπονητή Μάκη Βολτυράκη, την ιστορική άνοδο του ΟΦΗ στην Α1 πόλο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρακολούθησε τους αγώνες από τον πάγκο και κάλυψε με αυτόν τον τρόπο, το κενό του εφόρου της ομάδας, Μιχάλη Σπαγουλάκη, ο οποίος λόγω ενός προβλήματος υγείας δεν κατάφερε να συνοδεύσει την αποστολή στην Αθήνα.

Το έκανε όμως ο Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος εμψύχωσε τους παίκτες και… τρελάθηκε και αυτός με την μεγάλη επιτυχία της ομάδας πόλο.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.grο Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε με νόημα ότι «ο ΟΦΗ τάραξε τα νερά της Ελλάδος!» και συμπλήρωσε ότι:

«H Α1 πόλο θα είναι διαφορετική με την παρουσία του ΟΦΗ!».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τόνισε ακόμη ότι:

«Το τμήμα πόλο του ΟΦΗ, είχε στόχο την παραμονή και τελικά προέκυψε η άνοδος στην Α1. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Στον προπονητή Μάκη Βολτυράκη και στα παιδιά της ομάδας, για την σπουδαία προσπάθεια τους.Η επιτυχία είναι ένας συνδυασμός της δουλειάς του προπονητή, των παικτών μας και της διοίκησης, η οποία στήριξε όσο μπορούσε την προσπάθεια αυτή».

Στις παρακάτω φωτογραφίες, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης κοντά στην ομάδα πόλο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook