Ρίχνεται ξανά στην μάχη της πισίνας ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος πόλο, ο ΟΦΗ μπαίνει την Παρασκευή στην δεύτερη φάση όπου στόχος είναι να παραμείνει τουλάχιστον στην τρίτη θέση στην οποία και βρίσκεται ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ. 

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης βρήκε τον ΟΦΗ να έχει δύο νίκες, δύο ηττες και μία ισοπαλία και να βρίσκεται στην 3η θεση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, πίσω από Ηλιούπολη (13 β.), Γλυφάδα (12β.), και μπροστά από Ηλυσιακό (6 β.), Σύρο (3 β.) και ΚΟΠΙ (2 β.). 

Ο ΟΦΗ θέλει να παραμείνει τουλάχιστον στην 3η θέση με την ολοκλήρωση του 2ου γύρου, καθώς έτσι στην 3η φάση θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α1 στα μπαράζ που θα γίνουν με τις άλλες 3 πρώτες ομάδες του άλλου ομίλου και τις άλλες 2 του δικού του. Σε περίπτωση που ο ΟΦΗ τερματίσει από την 4η θέση και κάτω στην 3η φαση θα διεκδικήσει την παραμονή του στα μπαράζ με τις άλλες τρεις ομάδες του άλλου ομίλου και τις άλλες δύο του δικού του.

Η ομάδα του Γιώργου Σπαγουλάκη ρίχνεται αύριο στην μάχη της πισίνας αντιμετωπίζοντας στις 20:30 την Ηλιούπολη. Το Σάββατο στις 11 θα αντιμετωπίσει την τον Ηλυσιακό, ενώ στις 20:30 της ίδιας μέρας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γλυφάδα.

Την Κυριακή ο ΟΦΗ θα παίξει στην 12 με το ΚΟΠΙ , ενώ στις 18:30 θα αντιμετωπίσει την Σύρο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook