Έστησαν τον ΟΦΗ στην Λιβαδειά το 2011;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο προκύπτει από το Koriopolis καθώς ο Μπέος απαλλάχθηκε από την κατηγορία περί δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό στις 28 Φεβρουαρίου 2011!

Συγκεκριμένα η δικογραφία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Αχιλλέας Μπέος απαλλάχθηκε για το αδίκημα περί γ) της δωροδοκίας – δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού αγώνος κατ’ εξακολούθηση, φερομένης ως τελεσθείσας. στις 28-2-2011 (αναφορικά με τουε αγώνεε των Τρικάλων και του ΟΦΗ).

Τι είχε γίνει στις 28 Φλεβάρη του 2011; Ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε στην Βοιωτία τον Λεβαδειακό με το παιχνίδι να σηκώνει πολύ συζήτηση και διαιτητή τον Καλογερόπουλο. Ο Καλογερόπουλος, τότε διαιτητής Football League, είχε δώσει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Ναπολεόνι με το οποίο ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 1-0 ενώ στην συνέχεια ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 με το φάουλ του Βερόν. Ο Καλογερόπουλος είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε εκείνο το παιχνίδι όταν αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Αγρίτη στο δεύτερο ημίχρονο με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Τέσσερα χρόνια μετά έρχεται η δικογραφία που αναφέρει συμμετοχή του Αχιλλέα Μπέου στο παιχνίδι εκείνης της ημέρας (όπως μπορείτε να διαβάσετε παραπάνω). Τι έγινε τότε, σε μια χρονιά όπου ο ΟΦΗ κυνηγήθηκε μέχρι τέλους, είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook