Οι τέσσερις προτεραιότητες του ΟΦΗ στο θέμα των ανανεώσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετά είναι τα συμβόλαια που λήγουν ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, το καρέ που απασχολεί τον ΟΦΗ είναι αυτό των Βούρου, Τοράλ, Τοράρινσον και Μεγιάδο.

Ο Τραϊανός Δέλλας, το μεσημέρι της της Τετάρτης προανήγγειλε εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και βέβαια είναι προφανές ότι σκοπός είναι να κλείσουν πρώτα τα εσωτερικά μέτωπα. Αυτήν την στιγμή είναι πολύ πρώιμο συμπεράσμα να ειπωθεί οτιδήποτε με όλα τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται πέραν κάποιων περιπτώσεων που δεν πρόκειται να απασχολήσουν τον ΟΦΗ. Ο Κώστας Γιαννούλης, όπως άλλωστε ήταν γνωστό εδώ και καιρό, πρόκειται ν’ αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Μακάνα Μπάκου θα γυρίσει στην Λέγκια Βαρσοβίας και από εκεί και πέρα δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με ασφάλεια.

Αντιθέτως, θεωρείται δεδομένη η θέληση του ΟΦΗ να κρατήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει αρκετά στα χρόνια που αγωνίζονται στην ομάδα: Πραξιτέλης Βούρος, Μιγκέλ Μεγιάδο, Τζον Τοράλ και Γκούτι Τοράρινσον.

Ειδικά για τον Ισλανδό αριστερό μπακ, έκανε φέτος μια εξαιρετική χρονιά και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με τον δεύτερο μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Πραξιτέλη Βούρο να είναι ο μόνος που τον ξεπερνάει σε αγωνιστικά λεπτά.

Η τετράδα αυτή, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, είναι και εκείνη που μπαίνει σε προτεραιότητα ώστε να παραμείνει στον ΟΦΗ και τα επόμενα χρόνια και θα γίνουν οι ανάλογες συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους, τα οποία ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Προφανώς και από την… επόμενη του αγώνα με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσουν οι επαφές μεταξύ του ΟΦΗ και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, αφού όπως είχε γράψει το Gentikoule εδώ και αρκετό καιρό, είχε αποφασιστεί να τηρηθεί μια γραμμή με όλους τους ποδοσφαιριστές μέχρι και την μαθηματική εξασφάλιση των φετινών play outs.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook