Βόλεϋ

Μανώλης Σαρρής / 18/09 11:48

Στον ΟΦΗ ο Σπύρος Βελούδης

Στην απόκτηση του 23χρονου Σπύρου Βελούδη που αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στον Φοίνικα Σύρου προχώρησε ο ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 04/08 13:23

Είπαν… καλό καλοκαίρι με μπάρμπεκιου τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ στο βόλεϊ

Τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έκλεισαν την σεζόν, σαν…οικογένεια, με ένα μπάρμπεκιου, που έγινε έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Gentikoule.gr / 10/06 22:54

30/6 η επανέναρξη της Volley League

Στις 30 Ιουνίου θα δοθεί το πρώτο σερβίς της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Volley League με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών. Όπως αποφασίστηκε στη τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ, στις 30 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη θα γίνει ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου. Μία μέρα αργότερα θα αναμετρηθούν ο  … Read more

Gentikoule.gr / 21/05 14:56

Έτοιμο το “παλατάκι” στο ΒΑΚ για να ανοίξει ξανά τις πόρτες του

Το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του, σύμφωνα πάντα με τα όσα προβλέπει το Υγειονομικό πρωτόκολλο και τις επόμενες μέρες, θα είναι στην διάθεση των αθλητών του συλλόγου.

Gentikoule.gr / 10/05 22:24

Κρίσιμο συμβούλιο της ΕΣΑΠ την Τρίτη, τέσσερα τα σενάρια για το φετινό πρωτάθλημα

Την Τρίτη θα διεξαχθεί ακόμα ένα κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, όπου είναι πιθανό να αποφασιστεί το τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα. Τέσσερα είναι τα σενάρια για συνέχιση, αλλά και οριστική διακοπή. «Αγκάθι» το 8/10 για απόφαση.