Βόλεϋ

Μανώλης Σαρρής / 19/06 13:55

“Ο κόσμος του ΟΦΗ να ξέρει ότι θα ζήσει φέτος μοναδικές στιγμές”

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση της, Volley League, καθώς μετά τον 33χρονο (2μ06) Μαυροβούνιο ακραίο Milos Culafic, τον 33χρονο πολύπειρο πασαδόρο Dmitry Storozhilov, έβαλε ένα ακόμη πολύτιμο παίκτη στην μηχανή του.

Μανώλης Σαρρής / 14/06 17:55

“Θα κάνουμε τον κόσμο του ΟΦΗ να αγαπήσει και το βόλεϊ”

“Ο ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό κλαμπ στην Ελλάδα. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του, αγαπάνε πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω ότι θα τους κάνουμε, να αγαπήσουν και το βόλεϊ. Τους θέλουμε κοντά μας, για να κάνουμε μεγάλα πράγματα!» είναι τα πρώτα λόγια του διεθνούς πασαδόρου του ΟΦΗ Ντιμίτρι Στοροζίλοφ.

Μανώλης Θέμελης / 13/06 10:23

Το είχε προαναγγείλει ο Ζλατιλίδης

Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ του ΟΦΗ στην συνέντευξή του στον Athletic Radio 104.2 είχε “φωτογραφίσει” την μεταγραφή του Στοροζίλοφ.

Μανώλης Σαρρής / 12/06 12:48

Νέα “βόμβα”: Στον ΟΦΗ ο αρχηγός της Εθνικής Ουκρανίας Ντιμίτρι Στοροζίλοφ!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που μετά τους Τσούλαφιτς, Ρουμελιωτάκη προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς Ουκρανού πασαδόρου Ντιμίτρι Στοροζίλοφ. Ο Ουκρανός είναι γεννημένος στις 1/6/1986, έχεις ύψος 1.97 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Λοκομοτίβ Χάρκιβ στην οποία σε δύο διαφορετικές περιόδους αγωνίστηκε συνολικά για 7 χρόνια. Στο ενδιάμεσο ήταν  … Read more

Μανώλης Σαρρής / 11/06 23:01

Νέα σπουδαία κίνηση για τον ΟΦΗ με τον Ρουμελιωτάκη!

Την μια μεγάλη κίνηση μετά την άλλη κάνει ο ΟΦΗ καθώς συμφώνησε με τον διεθνή ακραίο Γιάννη Ρουμελιωτάκη αποδεικνύοντας πως δεν θέλει να έχει ρόλο κομπάρσου στην παρθενική του συμμετοχή στην Volley League.