Ο Σα Πίντο διέψευσε τον Φύσσα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρει το «sdna», ο Πορτογάλος διέψευσε κατηγορηματικά τον Φύσσα για όσα ο τελευταίος του πρόσαψε.

Με την επιστολή του αυτή, ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ αναφέρει ότι το θέμα που καταγγέλλει ο Τάκης Φύσσας «ποτέ δεν συνέβη», το χαρακτηρίζει «εξωπραγματικό» και υποστηρίζει πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού «ψεύδεται»! Ισχυρίζεται δε, ότι ουδέποτε δέχτηκε πιέσεις ή παρεμβάσεις στη δουλειά του!

Το SDNA έχει στα χέρια του τη δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού και σας την παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα!

Αναλυτικά: «Εγώ, ο Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο, ενημερώθηκα από τα ελληνικά ΜΜΕ ότι ο κ. Παναγιώτης Φύσσας έκανε μια δεύτερη δήλωση.

Έτσι θέλω να κλείσω αυτό το θέμα δηλώνοντας τα εξής:

Α) Ο κ. Φύσσας συνεχίζει να επιμένει σε ένα θέμα το οποίο ποτέ δεν συνέβη και το έχω ήδη καταδικάσει. Στην προσπάθειά του, αυτός συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπλέκει πρόσωπα (Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος) με τα οποία εγώ ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση για ένα εξωπραγματικό θέμα όπως τόνισα.

Β) Θα ήθελα να επαναλάβω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο μόνος υπεύθυνος για την ομάδα την οποία παίζει σε κάθε αγώνα και εγώ ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν το δικαίωμα να με πιέσει ή να κάνει παρεμβάσεις στην δουλειά μου, κάτι το οποίο ποτέ δεν συνέβη στο συγκεκριμένο αγώνα ή κάποια άλλη φορά, όταν εγώ ήμουν επικεφαλής προπονητής, είτε από την Διοίκηση της ομάδας, τον Διευθυντή ή τον Πρόεδρο του Ατρομήτου.

Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο»