Οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ο Βατσινάς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον ερχόμενο Μάρτιο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Και μέσα σε όλα ακούγεται έντονα το όνομα του Φανούρη Βατσινά.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Ποιους συμφέρει και ποιοι επιθυμούν να αναφέρουν το όνομα του Φανούρη Βατσινά για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ από την στιγμή που η συγκεκριμένη διαδικασία απέχει, χρονικά, τρεις με τέσσερις μήνες ακόμα. Όπως επίσης ένα άλλο ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Ο Φανούρης Βατσινάς γνωρίζει όλη αυτήν την σεναριολογία που αφορά το όνομα του; Εμείς πάντως κάναμε προσπάθεια να τον βρούμε αλλά δεν κατέστη δυνατόν για να μας επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την συγκεκριμένη φήμη.

Αυτό πάντως που έχει σημασία – και κρατήστε το – είναι ότι το εν λόγω σενάριο γνωρίζουν αρκετοί εντός ΟΦΗ και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος που μάλιστα αρχίζουν να το λένε δεξιά και αριστερά. Το γιατί αναφέρονται στο εν λόγω σενάριο, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε αλλά σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να το πληροφορηθεί ο κόσμος του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook