Η Ατλέτικο, ο ΟΦΗ και η Μπάγερν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έμμονη ιδέα έχει γίνει στους Ισπανούς ο αποκλεισμός της Ατλέτικο από τον ΟΦΗ καθώς η μεγαλύτερη ισπανική ιστοσελίδα, η As μνημονεύει ξανά τα παιχνίδια του ’93. Δείτε το φοβερό στατιστικό και την σύγκριση με το 1-0 επί της Μπάγερν Μονάχου.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Μαδρίτης και τη νίκη της Ατλέτικο επί της Μπάγερν Μονάχου, η ηλεκτρονική έκδοση της As αναφέρεται ξανά στον αποκλεισμό των “ροχιμπλάνκος” από τον ΟΦΗ. Γιατί; Επειδή οι Ισπανοί κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι με 1-0 όπως είχε συμβεί και το 1993. Τότε, ως γνωστόν, στον επαναληπτικό του Ηρακλείου ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 αποκλείοντας την Ατλέτικο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί είναι ο μοναδικός αποκλεισμός των Μαδριλένων σε διπλά παιχνίδια και αφού είχαν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 1-0!

Μετά τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, όσες φορές η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 το πρώτο παιχνίδι κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό μετρώντας τρεις προκρίσεις εις βάρος των αντιπάλων τους!

Οπότε, γίνεται κατανοητό ότι εφόσον προκριθεί η Μπάγερν τότε θα έχει καταρρίψει ένα ρεκόρ 23 χρόνων που στέκει ακόμα λόγω του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook