Οι κωλοτούμπες, τα αρπακτικά και ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι ξεκάθαρο πλέoν ότι δεν θα έχουμε δει ξανά άλλο πρωτάθλημα της Football League σαν το φετινό.

Την εποχή που ο ΟΦΗ έτυχε να παίζει στην Football League, είδαμε να πέφτει στον πάτο. Έχουμε φτάσει πλέον στον Οκτώβρη και δεν έχει γίνει ακόμα η σέντρα, οι παράγοντες των ομάδων (όχι όλων για να μην τους αδικούμε), δίνουν ρέστα για το ποιος θα κάνει την καλύτερη δήλωση και γενικά όλη η κατάσταση θυμίζει ένα κανονικό ριάλιτι. Όμως αποδείχθηκε και στην χθεσινή συνεδρίαση της Λίγκας, υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ομάδων που αρχίζουν να ξεχωρίζουν:

  • Οι κωλοτούμπες. Εκείνοι που άλλα ψήφιζαν την Δευτέρα και άλλα ψήφιζαν την Τετάρτη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Άρης που την Δευτέρα ήταν υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος και την Τετάρτη πήγαινε από την άλλη. Και όχι μόνο ο Άρης για να μην κατηγορούμε μόνο την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και άλλοι πολλοί άλλαξαν στάση πηγαίνοντας πρώτα με τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα και μετά με εκείνα του πρωταθλήματος.
  • Τα αρπακτικά. Είναι εκείνοι που έχουν δημιουργήσει τον κακό χαμό από την έναρξη της χρονιάς. Δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα επειδή δεν έχουν ούτε… ευρώ στην τσέπη τους με αποτέλεσμα να περιμένουν να έρθει χρήμα για να πουν “πάμε”. Όμως, έτσι παράγοντες δεν γίνεται κανένας από αυτούς εκτός και αν τελικά οι δηλώσεις του Γιαλιά ήταν το έναυσμα για να γίνει παιχνίδι.
  • Και υπάρχει ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν κρατήσει ξεκάθαρη στάση. Γνωρίζοντας ότι πληρώνουν εδώ και τρεις μήνες, δίχως το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει, σκέφτονται (το λογικό) όταν αν δεν γίνει η σέντρα, έσοδα δεν πρόκειται να υπάρξουν. Και ενώ ο ΟΦΗ πράττει λογικά και με βάση την ιστορία και το μεγαλείο της ομάδας, οι υπόλοιποι δείχνουν πόσο μεγάλη απόσταση υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και το επίπεδο της F.L.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook