“Αντίποινα” ή αλήθεια;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το χθεσινό φιλικό του ΠΟΑ με τον ΟΦΗ έγινε στο ΒΑΚ χωρίς διαιτητές αφού ο ΣΔΠΗ ενημέρωσε ότι λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων δεν μπορούσε να στείλει διαιτητές. Και διερωτώμαστε εμείς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι χθες το πρωι, ο Σταύρος Λαμπράκης επικοινώνησε με το μέλος του ΣΔΠΗ Γιώργο Ιωαννίδη ζητώντας του διαιτητές για το φιλικό με τον ΠΟΑ με τον τελευταίο να απαντάει μετά από λίγα λεπτά και να του λέει ότι η ΕΠΟ απαγορεύει τον ορισμό διαιτητών σε φιλικά παιχνίδια λόγω της απόφασης που έχει παρθεί για αναστολή των πρωταθλημάτων. Έτσι, ΟΦΗ και ΠΟΑ συμφώνησαν να πάρει την σφυρίχτρα ο Πίτσος και βοηθοί να μπουν οι Ρουμπάκης, Κουνδουράκης.

Βέβαια, εδώ τίθεται ένα ερώτημα. Πως ο ΣΔΠΗ έστειλε διαιτητές στο προηγούμενο φιλικό με τον Εργοτέλη ενώ έγιναν κανονικά όλα τα παιχνίδια της ΕΠΣΗ; Είτε, λοιπόν η ΕΠΟ όντως απαγορεύει την παρουσία διαιτητών ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια, είτε υπάρχει κάτι άλλο;

Ποιο είναι αυτό; Ότι ενδεχομένως, ο ΣΔΠΗ να έπραξε έτσι “πεισματικά” επειδή ο ΟΦΗ έκανε όλη αυτήν την (αδικαιολόγητη) φασαρία για την διαιτησία του αγώνα με τον Εργοτέλη και κατά συνέπεια αρνήθηκε να στείλει διαιτητές στο χθεσινό φιλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook