“Νίκο γερά, εσύ θα ξαναφέρεις τον ΟΦΗ μας ψηλά”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην κοπή της πίτας του συνδέσμου των “Κρητών” και ο κόσμος του ΟΦΗ δεν παρέλειψε να του δείξει την πίστη και την αγάπη του.

Μάλιστα, όταν έφευγε από το κέντρο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ γύρισαν και του φώναξαν “Νίκο γερά, εσύ θα ξαναφέρεις τον ΟΦΗ μας ψηλά” με τον Παπαδόπουλο να γυρίζει και να απαντάει με ένα νεύμα.

Μαζί του και μια ισχυρή διοικητική παρουσία, με στελέχη και υπαλλήλους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι οποίοι και βρέθηκαν κοντά στην ζεστή ομιλίτικη βραδιά, των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος και Γιάννης Κοιλιάρας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να τα πεί απο κοντά με κάποιους φιλάθλους της ομάδας και να τους ζητήσει την στήριξη τους, στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΟΦΗ απο εδώ και στο εξής, για να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα της Football league.

O προπονητής του ΟΦΗ ξεκαθάρισε σε όλους, ότι ο ίδιος έχει πίστη και ελπίδα, ότι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει, αλλά αυτό πρέπει να γίνει απο όλους, για αυτό και κάλεσε τους φιλάθλους του ΟΦΗ στο γήπεδο, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (Κυριακή 19/2, 3μμ).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος  έδειξε ενθουσιασμένος, αλλά και πολύ συγκινημένος με το πάθος, την αγάπη, αλλά και το τραγούδι των φιλάθλων του ΟΦΗ στην εκδήλωση και έδειξε πόσο δεμένος είναι με την ομάδα, αλλά και πόσο αφοσιωμένος στη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook