Η “εκδούλευση” και το… “υποτιθέμενο” ενδιαφέρον

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θόδωρος Καρυπίδης και Νίκος Κωστένογλου έδειξαν το… ενδιαφέρον τους για τους τρίτους και επειδή κάθε πράξη έχει και αιτία ας πούμε κάποια πράγματα.

Παρατητήρησαμε με ενδιαφέρον να αναπαράγεται στα social media η… “είδηση” του τηλεφωνήματος του Καρυπίδη στον Γραμμένο για την διαιτησία του Παπαδόπουλου. Και βέβαια, προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βρέθηκαν κάποιοι που έσπευσαν να “αποθεώσουν” τον μεγαλομέτοχο του Άρη για τα γρήγορα αντανακλαστικά του. Ας μην γελιόμαστε λοιπόν. Ο Καρυπίδης, ότι έκανε, δεν το έκανε γιατί ξαφνικά ενδιαφέρθηκε για τον ΟΦΗ ή για την ισονομία του φετινού πρωταθλήματος. Το έκανε γιατί ο Άρης κυνηγάει τον Απόλλωνα και γνώριζε πως με το 1-1, μειώνονται οι ελπίδες του. Δεν το έκανε γιατί νοιάστηκε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου; Αν το έκανε για αυτόν τον λόγο, θα έβγαινε και τον περασμένο Γενάρη όταν ο Αρετόπουλος έσφαξε τον ΟΦΗ μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Πάμε και στον Κωστένογλου που χθες ανέφερε με στόμφο ότι… “μόνο τα Τρίκαλα φέρθηκαν σωστά”. Ας μας πει ο κύριος Κωστένογλου τι εννοούσε και δεν συμπεριέλαβε (για παράδειγμα) και τον ΟΦΗ που φέτος έχει κάει; Ο Κωστένογλου βεβαίως και δεν… νοιάστηκε για την ομάδα των Τρικάλων (που σίγουρα έδειξαν ότι δεν… ανοίγουν τα πόδια σε κανέναν) αλλά ότι είπε, τα είπε γιατί οι Θεσσαλοί παίζουν στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα και πουλώντας εκδούλευση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είπε να το κάνει από τώρα. Έξυπνη τακτική αλλά περασμένων δεκαετιών (όπως και οι προπονητικές του ικανότητες).

Το συμπέρασμα είναι το εξής: Ο ΟΦΗ πάλεψε μόνος του φέτος. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Και αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος του και να μην τσιμπάει σε τέτοιου είδους υποθέσεις που έχουν ένα βαθύτερο νόημα και τίποτα περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook