Στην Γ’ Εθνική και τον Βόλο ο Μητρόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O πρώην μέσος του ΟΦΗ επέστρεψε στην Μαγνησία για τη νεοσύστατη ομάδα του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες του «Βόλος Ν.Π.Σ.» βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, φαίνεται να έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η μεταγραφή αυτή θα σημάνει την επιστροφή του Παύλου Μητρόπουλου στην πόλη του Βόλου έπειτα από 6 χρόνια.

Ο 27χρονος μέσος ξεκίνησε από τον Παναιγιάλειο την περίοδο 2007-08, πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου σε ηλικία 19 ετών. Με τον Ολυμπιακό έπαιξε σε πέντε παιχνίδια στην Β’ Εθνική την περίοδο 2009-10, ενώ αγωνίστηκε σε 15 ματς στη Σούπερ Λιγκ την επόμενη περίοδο.

Μετά τη διάλυση της ομάδας το 2011, ο Μητρόπουλος πήγε στον Παναιτωλικό με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στη Σούπερ Λιγκ όσο και στη Football League (συνολικά 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα). Τον Ιανουάριο του 2013 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος, όπου σε δυόμιση χρόνια κατέγραψε 49 συμμετοχές (βασικότατο στέλεχος των Νεοσμυρνιωτών). Την περίοδο 2016-17 ο Παύλος Μητρόπουλος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σουηδίας με την «Ακρόπολις» και επέστρεψε πέρσι στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ.

taxydromos.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook