Ο Τσάλος “άδειασε” τον Παπαδόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O πρόεδρος της ΠΑΕ με την αποπομπή δύο εκ των πιο στενών συνεργατών του “άδειασε” τον τεχνικό του ΟΦΗ στον μεγαλύτερο βαθμό.

Μπορεί ο Φώτης Τσάλος να δήλωνε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ότι θέλει έναν “ποδοσφαιράνθρωπο” για το πόστο του γενικού αρχηγού όμως είναι δεδομένο ότι αυτήν την σκέψη την έκανε με καθυστέρηση πέντε μηνών ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Ζερβάκη, όσο και για τον Φασομυτάκη.

Επί της ουσίας, η χθεσινή απόφαση του Φώτη Τσάλου έχει μια ερμηνεία: Με αυτήν την ενέργεια άδειασε ξεκάθαρα το Νίκο Παπαδόπουλο αφού αυτά τα δυο πρόσωπα αποτελούσαν τον στενό πυρήνα των ανθρώπων που ήταν δίπλα σε εκείνον από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στο Ηράκλειο. Ήταν οι δυο από τους τέσσερις υπογράφοντες της ανακοίνωσης της Κυριακής ενώ ήταν δίπλα στον Παπαδόπουλο όλον αυτόν τον μήνα που η ομάδα περνούσε αυτά τα τεράστια προβλήματα.

Και βέβαια κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ή να δεχτεί ότι ξαφνικά χθες ο Τσάλος αποφάσισε να πάρει έναν… “ποδοσφαιράνθρωπο” για την θέση του γενικού αρχηγού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook