Ακόμα ένα ασπρόμαυρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος έχει επιστρέψει για τα καλά στο γήπεδο και όσο προχωράει το πρωτάθλημα, αυτό θα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για τον ΟΦΗ. Και για αυτόν τον λόγο ο κόσμος πρέπει να είναι στις επάλξεις.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ βρίσκονται σε κατάσταση ευφορίας – απόρροια των τελευταίων εμφανίσεων όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Άλλωστε, γίνεται ορατό δια γυμνού οφθαλμού πως τώρα που ο ΟΦΗ έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, όλοι έχουν ξεκινήσει να “φωνάζουν” χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Όμως αυτοί το κάνουν γιατί έχουν σκοπό. Θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα βλέποντας ότι ο ΟΦΗ καθαρά και με το σπαθί του, έχει πάρει φόρα που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να του την κόψει. Για αυτούς τους λόγους, ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να στείλει ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα το απόγευμα του Σαββάτου! Να νιώθουν όλοι ότι ο ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει την Βέροια και πως το παιχνίδι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο. Να γεμίσει το γήπεδο και να κατακλυστεί από αφηνιασμένους οπαδούς της ομάδας που θα φωνάζουν συνεχώς για τον ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook