Θέλει τη νίκη στην Τρίπολη για πολλούς λόγους

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ καλείται να εμφανιστεί βελτιωμένος στην Τρίπολη σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις του στην έδρα του Αστέρα και να πάρει τη νίκη για μία σειρά από λόγους

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο (27/04) τον Αστέρα στην Τρίπολη με τον στόχο του να είναι ένας, αλλά να έχει αρκετούς… λόγους που θέλει να τον επιτύχει. Στόχος του ΟΦΗ στην Τρίπολη είναι η νίκη, με τον Όμιλο αρχικά να μην έχει ακόμα ξεμπερδέψει οριστικά όσον αφορά την παραμονή. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα απ’ όλα, όπως πάντα άλλωστε ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους.

Παράλληλα, το γήπεδο της Τρίπολης έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αφιλόξενο για τον Όμιλο, κάτι το οποίο αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, που θα δώσουν τα πάντα για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα των Αρκάδων.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα play outs συνεπώς αυτό είναι κάτι που θέλει να συνεχίσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος μετράει δύο ήττες από την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, τόσο εκτός, όσο και εντός, συνεπώς το παιχνίδι του Σαββάτου αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία άτυπη… εκδίκηση.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει κανένα “διπλό” φέτος, με το παιχνίδι στην Τρίπολη να αποτελεί την τελευταία του ευκαιρία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook