Σαρρής

Gentikoule.gr / 01/04 15:43

Ο ΟΦΗ είναι τρία βήματα μπροστά σε σχέση με τους περισσότερους

Σκεφτείτε απλά πόσες ομάδες ξέρουν αν θα έχουν τον ίδιο προπονητή την επόμενη σεζόν. Ο ΟΦΗ είναι μια από τις ελάχιστες και αυτό του δίνει μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 23/03 17:29

Όλα τα είχαμε, βγήκαν και οι Λιακόπουλοι στην επιφάνεια

Είναι τελικά συνωμοσία αυτό που ζούμε ή όχι; Βρείτε την ευκαιρία να βγάλετε από την ζωή σας τους κάθε λογής “Λιακόπουλους” που αυτήν την εποχή προσπαθούν να επιβιώσουν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 20/03 19:07

Ας διαλέξουμε τι θέλουμε: Ζωή ή θάνατο

Οι ντροπιαστικές εικόνες με τον γεμάτο Καράβολα, το περασμένο Σαββατοκύριακο και τα οχήματα στα διόδια οδηγούν έναν λαό ανεύθυνο με στοιχειώδη έλλειψη σοβαρότητας. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 17/03 21:25

Για κάθε έναν μαλ@@κα, ας υπάρξουν 100 υπεύθυνοι

Χρειάζεται επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμός. Τα δύσκολα έρχονται μπροστά μας αλλά πρέπει να αποφασίσουμε και εμείς τι ζωή θέλουμε. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 04/03 10:41

Και Ευρώπη βγήκαμε και στόπερ δεν πήραμε

Στόπερ δεν πήρε τελικά ο ΟΦΗ αλλά δικαιώθηκε στην πράξη το σχέδιο του Γιάννη Σαμαρά. Γιατί όταν υπάρχει ποδοσφαιρκό πλάνο, τα υπόλοιπα πάνε περίπατο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 02/03 02:52

ΟΦΗ – Λαμία: Το ματς της λύτρωσης για τρεις γενιές οπαδών του club

Ήταν ιστορικό; Όχι. Ήταν πιο κομβικό από εκείνο με τον Πλατανιά; Πάλι όχι. Όμως ήταν ένα παιχνίδι εξιλέωσης για οπαδούς του ΟΦΗ που έζησαν τα πέτρινα χρόνια και κάποιοι από εκείνους βλέπουν την ομάδα από τον ουρανό. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 18/02 01:39

180 λεπτά για να φτάσει στην πηγή

Το πρώτο, το καθοριστικό το βήμα έγινε. Απέμειναν δύο ακόμα και γινόμαστε ξανά OFI CRETE. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 11/02 11:09

Η τρέλα πάει στο Ηράκλειο

Ναι οκ, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει ο ΟΦΗ και με τέτοιο σκορ αλλά μήπως υπάρχει μια υπερβολή; Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 07/02 21:39

Ένα τέρας μίσους και στην μέση ο ΟΦΗ

Επιθέσεις από τα social media, ύβρεις και η μπάλα έχει χαθεί πλέον. Και εμείς να είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 06/02 11:19

Ας μιλήσουμε για την Τούμπα

Βλέπω ένα κλίμα γύρω μου εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δημιουργείται από τις απουσίες με τις οποίες πάει ο ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.