Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τον Ράντι του… ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απίστευτη ανακοίνωση από τους Θεσσαλούς που ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Αφρικανού με φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ.

Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα στην ΠΑΕ είναι πρωτοφανής. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μακρίδη χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο βιογραφικό του (ούτε καν που έπαιξε πέρυσι) ήρθε η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ράντι με φωτό απο την υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη στον …ΟΦΗ!!! Υπήρξε μάλιστα προσπάθεια να καλυφτούν τα ίχνη!!!

Την αποκάλυψη έκανε το flnews που σημειώνει τα εξής:

Πρωτοτύπησε ο ΑΟ Τρίκαλα με τη μεταγραφή του Ίμπαν Ράντι. Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (25/06) από τους Θεσσαλούς και ενίσχυσε σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή. Οι ανακοινώσεις, όμως συνοδεύτηκαν από μία κίνηση που είναι ασυνήθιστη, όχι μόνο για μία οργανωμένη ΠΑΕ, αλλά ακόμα και για ερασιτεχνική ομάδα.

Οι «κυανέρυθροι», λοιπόν, στην προσπάθειά τους να εμφανίσουν τον Ράντι να υπογράφει ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε διακοπές, βρήκαν τη λύση! Τι έκαναν; Ανάρτησαν φωτογραφία στην οποία ο ποδοσφαιριστής βάζει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, με μία λεπτομέρεια που κάνει τη… διαφορά. Η φωτογραφία είναι από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ και από την προ διετίας συμφωνία με τους Κρητικούς!

Έτσι, ο Ράντι εμφανίστηκε να γίνεται κάτοικος Τρικάλων με υπογραφές στο… Ηράκλειο και με το σήμα του ΑΟΤ να κρύβει διαφήμιση χορηγού στον τοίχο… Σημειωτέον ότι από τον Μάρτιο η θέση του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα είναι κενή μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Καραμπούλα και δεν έχει προσληφθεί αντικαταστάτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook