Όταν είσαι ανίκανος, ρίχνεις αλλού τις ευθύνες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάζουμε και δεν είναι δυνατόν να μην γελάμε με όσα βγαίνουν στην Θεσσαλονίκη για το θέμα των εισιτηρίων των οπαδών του Άρη.

Επειδή το θέμα των εισιτηρίων που αφορούν τους οπαδούς του Άρη έχει πλέον… “ξελαστιχωθεί” και δεν μπορούμε να μην γελάμε με όσα διαβάζουμε, πρέπει να αναλύσουμε ορισμένα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από την υπόθεση.

Το πρώτο και σημαντικότερο αφορά τον αντίπαλο του Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντίπαλος που είναι ο ΟΦΗ ο οποίος φέτος έχει καθιερώσει μια νέα πολιτική και η οποία λέει “δίνουμε σε όλους, ζητάμε από όλους”. Άρα, εξαρχής στον Άρη γνώριζαν τις προθέσεις του ΟΦΗ όμως δεν φρόντισαν για τους οπαδούς τους.

Στην συνέχεια και αφού δεν είχαν κάνει αυτά που έπρεπε να κάνουν, έστειλαν ένα έγγραφο δίχως να λένε την παραμικρή κουβέντα για αριθμό οπαδών και αν πρόκειται για οργανωμένη μετακίνηση ή απλά μεμονωμένη παρουσία.

Έτσι, σήμερα τα ρίχνουν στον… κακό Βασιλειάδη που είπε το “όχι” στους οπαδούς του Άρη βλέποντας φαντάσματα θεωρώντας πως τους κυνηγάει όλος ο ντουνιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook