Ο Παπαδόπουλος δεν έχει καμία ευθύνη για το χθεσινό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τα “άκουσε” για πρώτη φορά από όταν ήρθε στην ομάδα όμως τι να σου κάνει και εκείνος όταν το ματς το χάνουν ξεκάθαρα οι παίκτες.

Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ο ΟΦΗ κατέβηκε με ένα 3-5-2 που ήταν ενδεκάδα και σύστημα αλλαγής λόγω των πολλών απουσιών. Σαφώς και δεν ήταν καλύτερος από τον Άρη που και να έχανε, δεν θα το άξιζε. Μπορεί να έχει ευθύνες σε άλλα θέματα όμως στο χθεσινό παιχνίδι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη και όλες βαρύνουν τους παίκτες.

Παρέταξε μια ομάδα με πολλές απουσίες και παρά την δεδομένη διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας, παρουσίασε τον ΟΦΗ όπως έπρεπε να τον παρουσιάσει. Σφιχτό ανασταλτικά με σωστή κατεύθυνση στο παιχνίδι του ΟΦΗ και για αυτό το πήγε η ομάδα μέχρι εκεί που το πήγε. Και χρεώνεται την αλλαγή του Σάσι που μπήκε και έδωσε ρυθμό στην ομάδα και ορθώς πέρασε στο παιχνίδι τον Μιχόγεβιτς θέλοντας να δώσει ύψος στην άμυνα. Τι να κάνει ο Παπαδόπουλος όταν οι παίκτες του λιγοψυχούν στα τελευταία λεπτά αντί να… “φάνε” την μπάλα και να πάρουν το ματς;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook