Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λόγια και κουβέντες όπως η χθεσινή είναι από αυτές που ταιριάζει απόλυτα η φράση “καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς”. Και αν ο Ατρόμητος είναι “Μπόϊνγκ”, ο ΟΦΗ όχι μόνο “Ντακότα” δεν είναι αλλά… υπερηχητικό με τέτοια ιστορία, μέγεθος και κόσμο!

Γιατί δεν είναι το ίδιο να τα λες αυτά μπροστά σε 2 χιλ. κόσμο, στο… άδειο Περιστέρι και μπροστά σε 6 και 7 χιλ. που βρίσκονται στο “Γεντί Κουλέ”. Αυτές είναι διαφορές των δύο… αεροπλάνων κόουτς… Όχι, τα λεφτά και οι “τσέπες” των εκάστοτε αφεντικών!

Και για να μην μας… προλάβουν οι κακοπροαίρετοι και τα κακόβουλα σχόλια, παραθέτουμε αυτούσια από το “redplanet.gr” τα λόγια του αλλά και την ερώτηση που του έγινε το βράδυ της Κυριακής: “Για το περσινό ματς με τον ΟΦΗ όπου έφερε 2-2 παίζοντας αμυντικά, είπε: “Όταν είναι να πάω στην Αμερική όμως με Ντακότα θα κάνω πιο πολλές ώρες. Όταν έχω Μπόινγκ θα πάω σίγουρα πιο γρήγορα”.

Όταν επί 2,5 χρόνια, ο Νίκος Αναστόπουλος καθόταν στον πάγκο του ΟΦΗ τότε η ομάδα δεν ήταν “Ντακότα” αλλά “μεγάλος και ιστορικός σύλλογος”. Τώρα που έφυγε για το Περιστέρι, τον… “χαλάει”ο ΟΦΗ και τον παρομοιάζει με “Ντακότα”.

Τώρα, πως μια ομάδα με παίκτες όπως οι Κάρολ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μάντζιος, Παπουλής, Τζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Βεζυρίδης, Κάλαϊτζιτς κ.α. πολλούς τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας αυτό μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο… πιλότος Νίκος Αναστόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook