Οι διαφορετικοί ρόλοι σε Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκατούζο δείχνει ότι ψάχνει την καλύτερη λύση. Δεν έχει εμμονές, ούτε και την επιθυμία να καταλήγει κάπου που δείχνει ότι δεν κολλάει.

Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός θέλει να βγάζει τον καλύτερο εαυτό από κάθε ποδοσφαιριστή του βάζοντας σε θέσεις που ο ίδιος πιστεύει ότι μπορούν να δώσουν περισσότερα. Κόντρα στον Γιούχτα, είδαμε τον Κουτσιανικούλη να γίνεται φουλ (αριστερό) μπακ παίζοντας όλη την πλευρά με τον ίδιο να λέει στην συνέχεια ότι σε αυτήν την θέση έπαιζε όταν ξεκινούσε το ποδόσφαιρο. Προφανώς και ο Κουτσιανικούλης δεν θα παίξει φουλ μπακ αφού δεν είναι και αμυντικός. Όμως η παρουσία του σε αυτήν την θέση δείχνει ότι ο Γκατούζο θέλει να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν σε παραπάνω από μια θέσεις.

Τα ίδια ισχύουν και με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο. Μέχρι πρότινος, είχαμε δει τον Πατρινό να παίζει στην μεσαία γραμμή όμως επί Γκατούζο παίζει ως δεύτερος επιθετικός μετρώντας ήδη δύο γκολ στα φιλικά που έπαιξε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Και γενικά, ο Λαμπρόπουλος στα τρία φιλικά που έδωσε ο ΟΦΗ φάνηκε ότι “πατούσε” πολύ καλά παίζοντας σε αυτήν την θέση.

Οι διαφορετικοί ρόλοι που ψάχνει ο Γκατούζο να εφαρμόσει σε Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη είναι κάτι που ο Ιταλός τεχνικός το θέλει πολύ. Θέλει να παίζουν σε περισσότερες από μια θέσεις ώστε και ο ίδιος να έχει μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook