Πρόκειται περί κατορθώματος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αν σκεφτεί κανείς την υποδοχή του κόσμου του ΟΦΗ προς τον Γιάννη Αναστασίου και το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, τότε θα καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται περί κατορθώματος τα όσα έχει πετύχει.

Η πρώτη φορά που ο Αναστασίου βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ”, μετά την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ για το Βέλγιο και το Άντερλεχτ ήταν τον περασμένο Φλεβάρη. Είχαν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια από τότε που πάτησε το “χορτάρι” του γηπέδου όμως ο κόσμος του ΟΦΗ του επιφύλαξε μια όμορφη υποδοχή όταν εκείνος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ακούστηκαν χειροκροτήματα δείχνοντας ότι ο κόσμος του ΟΦΗ δεν ξεχνάει, παρότι ο Αναστασίου ήταν πλέον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Και όμως μέσα από τα 3 ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό που ακολούθησαν, ο Αναστασίου κατόρθωσε να αλλάξει το κλίμα και να γίνει αντιπαθής έως κομπλεξικός με την ομάδα που της οφείλει όλα όσα πέτυχε στην συνέχεια της καριέρας του. Οι δηλώσεις που έκανε στην συνέχεια και οι οποίες δείχνουν ένα ίχνος μικροπρέπειας απέναντι στον σύλλογο, τον έκαναν αντιπαθή. Αλλά αυτό δεν είναι το λιγότερο. Το χειρότερο για εκείνον, δυστυχώς, είναι ότι έκλεισε μια πόρτα που για εκείνον ήταν ορθάνοιχτη. Και την έκλεισε χωρίς να του φταίει κανένας, παρά μόνο ο ίδιος ο Αναστασίου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook