«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 23 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα,Σάββατο 23 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ανοιχτά υπέρ της κίνησης επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ο Αντίπας Σηφάκης τάχθηκε με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοσταθμό ο επί σειρά ετών γιατρός του ΟΦΗ (κατά καιρούς χρημάτισε και διοικητικό μέλος) Γιώργος Στεφανουδάκης.

Γάτα: Aγωνία στον ΟΦΗ

Παρατείνεται η αγωνία στον ΟΦΗ σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου. Την Δευτέρα (15/6) θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη ΓΣ. Η νέα Γενική Συνέλευση προκηρύχτηκε από την προσωρινή διοίκηση που εκλέχθηκε την περασμένη Δευτέρα (18/05). Συνολικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τέσσερα με τρια εξ αυτών να ξεχωρίζουν και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το ξεκίνημα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ (απαιτούνται για κάτι τέτοιο τα 2/3 των μετοχών), ο ορισμός των εκκαθαριστών και η απόφαση συμμετοχής τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. Σημειωτέον πως oι μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη ΓΣ θα πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους στην τράπεζα και να προσκομίσουν τα σχετικά έγγραφα τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της εταιρείας. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η ΓΣ θα διεξαχθεί δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 17:00 το απόγευμα στο κλειστό του ΒΑΚ.
GOAL: ΟΧΙ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE, ΝΑΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ
 Σε ανοιχτή γραμμή με τη Football League βρίσκονται τις τελευταίες  μέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έχουν ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή πως δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά στη Γ εθνική.
Στους«μελανόλευκους» τρέχουν αρκετά ζητήματα, ώστε στη Γ.Σ. της  15ης  Ιουνίου να είναι απόλυτα έτοιμοι για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.
ΦΩΣ: ΤΟ… θρίλερ του ΟΦΗ με το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο θα τραβήξει

 ΤΟ… θρίλερ του ΟΦΗ με το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τη 15η Ιουνίου, τη μέρα δηλαδή που θα πραγματοποιηθεί η επόμενη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, στην οποία αναμένεται να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσουν «καυτά» ζητήματα κομβικής σημασίας.
Έως τότε οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο θα ενταθούν και, όπως αναφέρουν φήμες από το Ηράκλειο, δεν αποκλείεται η κίνηση των επτά να διευρυνθεί με τη συμμετοχή επιπλέον επιχειρηματιών, ενδεχομένως με ακόμη 3-4 άτομα! Την ίδια ώρα, ο Νίκος Μαχλάς κρατά κλειστά τα χαρτιά του και σκέφτεται να καταθέσει πρόταση, όμως προς το παρόν τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ενώ πιθανολογείται ότι υπάρχει και τρίτη τάση στα σκαριά, χωρίς ωστόσο να έχουν έρθει στο φως περισσότερες λεπτομέρειες…
Να σημειωθεί επίσης ότι χθες ο Γιώργος Στεφανουδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κατάσταση γενικά στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» και μεταξύ άλλων υποστήριξε: Για το μέλλον της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι για να υπάρξουν προτάσεις πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία.
Φαγαδάκηδες και άλλοι διάφοροι “αλεξιπτωτιστές”… Πρόταση δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Τώρα υπάρχει μία ουσιαστική πρόταση, γιατί είδατε το εκτόπισμα των ανθρώπων που ασχολούνται. Δεν έχουν ανάγκη τη διαφήμιση ούτε να προβληθούν τα ονόματά τους. Αν κοιτάξετε ποιοι είναι οι μέτοχοι, θα καταλάβετε. Δεν θα πάτε στον σύλλογο μετόχων που είναι 10.000 μετοχές, αυτοί οι 5-6 άνθρωποι είχαν 300.000-400.000 μετοχές. Φαντάσου να πας στη Β’ Εθνική ενώ χρωστάς 10 εκατομμύρια ευρώ. Στην πρώτη αγωνιστική θα ξεφυτρώσουν 2-3 προσφυγές και μόνο αν υπάρχει κάποιος με διαστροφή θέλει την ομάδα στη Β’ Εθνική. Βάζω το θέμα με τη λογική ότι μπορεί κάποιοι να διερωτώνται.
Και η Γ Εθνική αφήνει “θύματα”. Ο Μαχλάς ήταν παίκτης όταν φώναζαν “Μαχλά, θεέ, πάρε την ΠΑΕ”, όμως άλλο να παίζεις ποδόσφαιρο και άλλο να διοικείς μια εταιρεία. Ένα ηθικό πρόβλημα της επόμενης ημέρας είναι να βοηθηθούν εκείνοι που έχουν οφειλές στο όνομα τους προς το ΙΚΑ και το Δημόσιο. Η νέα κατάσταση μόλις γίνει ΠΑΕ να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί οι περιουσίες τους».
Για το παρελθόν: «Στον ΟΦΗ έχουμε υποκινητές που έφαγαν πολλούς στο παρελθόν. Ο φίλαθλος είναι αγνός, ο υποκινητής έχει σκοπιμότητα. Δυστυχώς, επειδή το σωματείο είναι μεγάλο, κάποιοι βρίσκουν πεδίο. Οι υποκινητές είναι εκείνοι που έχουν σκοπιμότητες. Αυτοί έφαγαν τον Βατσινά, αυτοί έφαγαν τους Βαρδινογιάννηδες, αυτοί θα φάνε και τους επόμενους. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι. Ο ΟΦΗ είχε αποκλείσει την Ατλέτικο και έβριζαν ορισμένοι τον Παντελή για μια μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Και τώρα που η μισή Ελλάδα έχει δημιουργήσει γιουσουφάκι, δεν μιλάει κανένας. Εγώ πήγα στον ΟΦΗ το 1991, από το 1992 πήγαν και έβριζαν τον Παντελή. Εγώ θυμάμαι μια εβδομαδιαία εκπομπή στο Κρήτη TV όπου έβριζαν τον Παντελή».
Για τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες: «Εγώ γνωρίζω ότι πίσω από την πρόταση υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ονειρευόσουν να έρθουν στον ΟΦΗ. Το κύρος των ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με τον ΟΦΗ είναι αδιαπραγμάτευτο. Πα να γίνει πάλι ο ΟΦΗ που ήταν, η γνώμη μου είναι ότι δεν πειράζει να καθυστερήσει λίγο να επιστρέψει.
Αυτές οι ημέρες είναι αναστάσιμες για τον ΟΦΗ. Το σωματείο θα πρέπει να γίνει αυτό που ήταν στο παρελθόν. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν δεν έχει μέλλον. Είμαστε σε καλό δρόμο και έχω θετική αύρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook