Ποδόσφαιρο

Μανώλης Θέμελης / 26/05 08:51

Μία και σήμερα…

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πάρτι… πρωτιάς με την Σπάρτη και παίκτες και φίλαθλοι του ΟΦΗ βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Μανώλης Σαρρής / 26/05 01:27

Αποκλειστικό: Ο ΟΦΗ θέλει να «δέσει» τον Στρέζο

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι έχουν έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Στρέζου.

Μανώλης Σαρρής / 25/05 21:37

Ο Κυριακίδης, ο «Παπ» και ο ΟΦΗ

Ο Παύλος Κυριακίδης ενδιαφέρει, δεδομένα, τον ΟΦΗ και σημαντικό πλεονέκτημα για την μεταγραφή του αποτελεί και η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου.

Μανώλης Σαρρής / 25/05 18:29

Κομεσίδης: «Ο υπέροχος κόσμος του ΟΦΗ»

Ο στόπερ του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και στάθηκε στην σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση.

Μανώλης Σαρρής / 25/05 17:11

Η απάντηση της ΕΠΣΗ στην ανακοίνωση των συνδέσμων του ΟΦΗ

Η Ένωση Ηρακλείου επικαλούμενη πέντε σημεία απάντησε στην πρωινή ανακοίνωση των συνδέσμων για τα παιχνίδια της Κυριακής υποστηρίζοντας ότι αφενός δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή λόγω προκήρυξης και αφετέρου κανένα σωματείο δεν ζήτησε μετάθεση του παιχνιδιού.

Μανώλης Σαρρής / 25/05 13:40

Στην διάθεση του κόσμου τα διαρκείας

Με σύνθημα με φράση «η θέση σου εδώ!» η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ξεκίνησε την διαφημιστική της καμπάνια, για την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που βρίσκει τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.