Το πλάνο της Λάτσιο για τον Χρήστο Μανδά: Τι αποκαλύπτει το La Lazio Siamo Noi

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με το Ιταλικό Μέσο, η Λάτσιο έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χρήστο Μανδά, επιθυμεί να τον παραχωρήσει δανεικό την επόμενη σεζόν ώστε να πάει σε ομάδα που θα παίξει βασικός.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που έχει μπει στα παπούτσια του τραυματία Προβεντέλ το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να τα έχει πάει εξαιρετικά μετρώντας μάλιστα πέντε από τα δώδεκα παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το La Lazio Siamo Noi, δεδομένης της παρουσίας του Προβεντέλ ως βασικού τερματοφύλακα της Λάτσιο, οι Ιταλοί έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν δανεικό τη νέα χρονιά ώστε να πάρει εμπειρίες, βέβαια στην γειτονική χώρα ξεχνούν πως ο Μανδάς έχει εμπειρία από 16 χρονών που έκανε ντεμπούτο με τον Ατρόμητο.

Οι «λατσιάλι» εκτιμούν πολύ τον Μανδά και τις δυνατότητές του, αλλά ξέρουν ότι δύσκολα θα βρει χώρο να παίξει βασικός τη νέα σεζόν λόγω της παρουσίας του Προβεντέλ.

Γι’ αυτό σκέφτονται τη νέα σεζόν να τον παραχωρήσουν δανεικό σε μια ομάδα που θα έχει σημαντικό ρόλο, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και να συνεχίσει η εξέλιξη του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook